Dermapen3™ maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit stimuleert de huid op een natuurlijke manier te herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt Dermapen3™ de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten. Dermapen3™ is een veilige, effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling en laat de huid volledig in tact. De verstelbare naaldlengte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan de individuele behoeften van uw klanten. Zelfs delicate en moeilijk te behandelen gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, kunnen nu worden aangepakt.

Indicatie: Dermapen™

De verslapte, verouderde huid
Fijne lijntjes en rimpels
Specifieke lijnen op de bovenlip
Vergrote poriën
Striae
Littekens (acne, operatief en brandwonden)
Alopecia
Alle huidtypes (als opfrisser)


Voorbehandeling Dermapen:

De Homeroller maakt gebruik van 200 zeer fijne naaldjes van chirurgische kwaliteit die de huid net genoeg “verwonden” om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren.

De verkregen microkanaaltjes dragen bij tot een verhoogde opname van actieve werkstoffen en daardoor een beter resultaat.

2 weken voor je demapen behandeling start je met de MTS Roller om de huid alvast voor te bereiden op de Dermapen behandeling
De demaroller mag je dagelijks gebruiken maar start eerst met 2 a 3x per week en bouw dit langzaam op.

De Get Spoiled Homerollers kunnen perfect worden ingezet als thuisondersteuning tussen de medische of cosmetische Dermapen door.

De huid wordt weerbaarder en maakt het mogelijk werkstoffen beter op te nemen uit serum/masker/dag/nachtverzorging

Wat is het resultaat:

Een dikkere en strakkere huid met een stralende teint

Een vermindering van fijne lijntjes,littekens en pigmentvlekjes

Thuisrollers zijn verkrijgbaar in 3 lengtes: 0.2, 0.3 en 0.5 mm