Injectables

In 2013 is Get Spoiled een samenwerking aan gegaan met cosmetisch arts drs. Christa Stojkovic. Zij heeft meerdere dagen per week spreekuur, vrijblijvend en kosteloos kunt u bij haar terecht voor advies. Ook zijn behandelingen met o.a. veilige tijdelijke fillers en botox mogelijk. Jarenlang heeft zij samen met Sonja een top-team gevormd bij de gerenommeerde Velthuis Kliniek en werden zij zelfs door de consumentenbond als nr. 1 van Nederland verkozen! 

Dokter Stojkovic is zeer ervaren en deskundig, met meer dan 10.000 behandelingen op haar naam. Zij studeerde in Utrecht en is bij de Velthuis Kliniek opgeleid tot cosmetisch arts, waar zij ook gedurende vijf jaar werkzaam is geweest. Daarnaast blijft zij door continue bijscholing op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Tevens is zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Over zichzelf:  “Ik ga altijd voor een zo mooi mogelijk en goed mogelijk resultaat. Elke behandeling wordt uitgevoerd met de grootst mogelijke precisie en zorg. Vriendelijkheid en respect staan daarbij bovenaan. U kunt een deskundig advies van mij verwachten, maar daarbij sta ik ook altijd open voor úw wensen en opvattingen. Iemand mooi maken en samen zorgen dat iemand goed in zijn of haar vel zit, dat is wat ik geweldig leuk vind. Als mensen met een lach de deur uitgaan, kan mijn dag niet meer stuk.”  "The future belongs to those who believe in the beauty (of their dreams)."

Voor meer informatie, zie ook: www.dokterstojkovic.nl

Behandelingen

Dokter Stojkovic voert behandelingen uit met injectables. Uit veiligheid werkt zij enkel en alleen met tijdelijke afbreekbare producten. De injectables zijn onder te verdelen in botox enerzijds en fillers / vulmiddelen (Juvéderm en Sculptra) anderzijds. Deze producten geven resultaat met een duur variërend van 3-6 maanden voor de botox, tot 1 à 1,5 jaar voor de fillers en soms wel oplopend tot 2 à 3 jaar voor sommige vulmiddelen.
  • Botox wordt voornamelijk gebruikt om mimiekrimpels van de bovenste gelaatshelft (frons-, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes) te verminderen. Ook kunnen we met botox subtiel de wenkbrauwen liften. Voor heel specifieke indicaties wordt het soms ook op andere plaatsen in het gelaat toegepast. Het effect houdt 3-6 maanden aan.Botox wordt niet alleen gebruikt om mimiekrimpels te verminderen of voor te zijn, ook kun je met botox de zenuw-zweetklierovergang blokkeren. Ideaal voor mensen die last hebben van overmatig transpireren onder de oksels! Voor de duur van 3-9 maanden zijn de oksels dan (zo goed als) droog. Een kleine behandeling, maar heel effectief en veilig! 
  • Vulmiddelen (Juvéderm en Sculptra) zijn, desgewenst ook in combinatie met botox, voor allerlei indicaties te gebruiken; variërend van storende bovenliplijntjes, een diepe neuslippenplooi, afhangende mondhoeken, tot slaaplijnen, wanglijnen, volume van de lippen en volumeherstel van het gelaat.

    Juvéderm is een veelgebruikt tijdelijk vulmiddel dat uit hyaluronzuur bestaat; een stof die we ook gewoon in onze huid hebben. Hyaluronzuur trekt normaal gesproken vocht aan, wat voor hydratatie zorgt. In het vulmiddel is deze stof geconcentreerd, waardoor er op de ingespoten plaats meer vocht aangetrokken wordt en je op die manier op een hele natuurlijke manier vulling creëert. Het effect is direct zichtbaar, maar optimaal na 2-3 weken. Juvéderm is o.a. geschikt om diepte uit plooien te halen, lijnen te verzachten, vorm of volume terug te brengen of versteviging van de huid te geven. Door het inspuiten van het hyaluronzuur maakt het lichaam automatisch bindweefsel (collageen) aan, waardoor het vulmiddel mooi op z’n plek blijft zitten en de huid verstevigt. Ook wordt de huid gehydrateerd. Het resultaat houdt zo’n 8-18 maanden aan. Langzaam wordt de Juvéderm afgebroken en verdwijnt het uit het lichaam.

    Sculptra is een filler die we voornamelijk voor volumeherstel gebruiken. Ook dit product is tijdelijk en afbreekbaar; met een uiteindelijk resultaat van gemiddeld 2-3 jaar. Sculptra bevat de stof polymelkzuur, welk na inspuiten voor een reactie van het lichaam zorgt waarbij bindweefsel (collageen) aangemaakt wordt. Dit bindweefsel zorgt voor de uiteindelijke vulling en versteviging van de huid. Ook weer een hele natuurlijke en veilige manier van werken. Het resultaat bij Sculptra is niet direct zichtbaar, maar moet opgebouwd worden. Dit proces bestaat gemiddeld uit 3 behandelingen met ongeveer 6 weken daartussen. Heel geleidelijk aan wordt zo het bindweefsel aangemaakt en vulling gecreëerd.